Om Hälsohemmet Vildgässen

Hälsohemmet ligger 40 km nordväst om Östersund, i natursköna Offerdals socken i Krokoms kommun, Jämtland. Här lever vi nära skogar, fjäll och vattendrag. Nära till slalombackar, längdskidor kan man åka på direkt från gården i naturspår, eller på elljusspår några kilometer härifrån. Snöskoterleden kan du köra till direkt från gården.

Under sommarhalvåret finns goda möjligheter till skogspromenader i hälsohemmets närhet. Kläppberget tornar stolt upp sig framför gården och bjuder på stigar uppför eller på tvären längs bergets sida. 

Närmaste flygplats är på Frösön, Östersund. Därifrån finns bussförbindelser till hälsohemmet, men vi kan även ordna hämtning direkt från flygplatsen efter överenskommelse. I Krokom finns närmaste tågstation och därifrån finns även bussförbindelser till hälsohemmet.

Hälsohemsverksamheten vilar på kristna och medmänskliga värderingar. Vi börjar och avslutar dagarna med andakt och bön, men detta är naturligtvis frivilligt. 

 

Lite om mig själv

Jag som driver hälsohemmet heter Annikki Nordman och är legitimerad sjuksköterska, kock och har också genomfört flera olika utbildningar i massage, örtkunskap, immunbiologiska preparat och ortomolekylär medicin. Mitt yrkesliv har gett mig god vana att möta alla slags människor med ett kognitivt förhållningssätt.